• 1404/05/08
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
پاسخ‌های علمی درست به باورهای تغذیه‌ای نادرست؛

 آیا پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند؟  پاسخ: خیر

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور مبنی بر اینکه «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند»، اعلام کرد این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و به نقل از «وبدا» وزارت بهداشت، پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند. بنابراین مصرف آن‌ها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.

همچنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل می‌تواند منجر به اضافه‌وزن شود. چاقی به‌عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می‌شود و ممکن است عوارض این بیماری‌ها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.

به طور کلی توصیه می‌شود برای حفظ سلامت استخوان‌ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم‌چرب، ماهی‌های استخوان‌دار، سبزی‌های برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 129088

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید